Sample image
Sample image
Sample image

OEG Hybridivaraaja A+

Saksassa valmistetussa hybridivaraajassa on pitkät käyttövesi- ja aurinkokierukat. Irroitettavissa oleva eriste (>800L) antaa varaajalle hyvän varauskyvyn, joten kaikkien varaajien energialuokka on paras mahdollinen A+. Hyvin eristetty varaaja säilyttää tuotetun energian pitkään käyttövalmiina ilman ylimääräistä energian kulutusta.

 

OEG hybridivaraajien hintalista

Kaikissa varaajissa on aurinko- ja käyttövesikierukka

Hintoihin (alv 24%) sisältyvät toimituskulut

Pystyvaraajat A+ energialuokka

Vaakamallin pyöreät varaajat A+ energialuokka

Sample image
Sample image

RikuTherm - muovinen hybridivaraaja

Muovikuorinen ja pitkillä käyttövesi- ja aurinkokierukoilla varustettu RikuTherm varaaja on eristyskyvyltään huippuluokkaa.

RikuThermin varaajilla on tällä hetkellä tuotantokatkos ja odotamme toimitusten alkamista loppukesästä 2018. Tiedotamme asiakkaitamme toimitusten aloittamisesta.

Sample image

Suolavaraaja

Suolavaraajan toiminta perustuu suolakiteisiin ja niiden faasimuutokseen, jonka avulla suolan olomuotomuutos pystyy varaamaan käyttölämpötila-alueellaan 50-80 C jopa viisinkertaisen määrän lämpöenergiaa vesivaraajaan verrattuna. Suolavaraajaa käytetään puskurivaraajana päävaraajan rinnalla ja siinä on kaksi kuparikierukkaa. Pieni koko (L32xS32xK180cm) antaa paljon mahdollisuuksia käyttökohteisiin. Hinta alk. 1100€ + toimituskulut.