Olemme tehneet lämmitysjärjestelmän valinnan sinulle helpoksi ja edulliseksi!

Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa tarvikkeiden etsimiseen, yhteensopivuuden varmistamiseen tai hintojen seurantaan. Valitsimme parhaimmat tuotteet ja ostamme suoraan tehtaalta, jolloin saat toimivan ja edullisen kokonaispaketin vaivatta, jolloin tärkeää aikaa ja rahaa jää muuhunkin.

Sample image
 

Omakotirakentajan aurinko-vesitakka hybridipaketti pienempään taloon ja kulutukseen

Energiatehokas valmispaketti uuteen taloon aurinko- ja vesitakkalämmityksellä ja 500 litran hybridivaraajalla. Kokonaispaketti sisältää: 3 kpl NN10-HP aurinkokeräimiä, kattokiinnikkeet (huopa- tai aaltopeltikatolle), pumppuyksikkö, siirtonestettä 20L, vesitakka 12kW, pumppu ja varolaitteet, hybridivaraaja, paisuntasäiliö, suoralämmittimet lattialämmölle 8kW ja käyttövedelle 11kW, varolaiteryhmä, lattialämmityksen pumppuyksikkö, Sorel XHCC lämmönsäädin ja lämpötila-anturit.

Pakettihintaan 10750€ + rahdit 700€

Image caption
 

Omakotirakentajan aurinko-vesitakka hybridipaketti isompaan taloon ja kulutukseen

Energiatehokas valmispaketti uuteen taloon aurinko- ja vesitakkalämmityksellä ja 800 litran hybridivaraajalla. Kokonaispaketti sisältää: 4 kpl NN10-HP aurinkokeräimiä, kattokiinnikkeet (huopa- tai aaltopeltikatolle), pumppuyksikkö, siirtonestettä 20L, vesitakka 17kW, pumppu ja varolaitteet, hybridivaraaja, paisuntasäiliö, suoralämmittimet lattialämmölle 8kW ja käyttövedelle 11kW, varolaiteryhmä, lattialämmityksen pumppuyksikkö, Sorel XHCC lämmönsäädin ja lämpötila-anturit.

Pakettihintaan 12450€ + rahdit 700€

Image caption